روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد

ارجاع 504 هزار پرونده جدید به سازمان تعزیرات حکومتی

ارجاع 504 هزار پرونده جدید به سازمان تعزیرات حکومتی عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: براساس گزارش ارائه شده در دوره ریاست رئیس اخیر سازمان تعزیرات حکومتی 504 هزار پرونده به این سازمان ارجاع و حدود 400 هزار پرونده نیز در این سازمان مختومه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم  خمینی ‌شهر در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح دو فوریتی کنترل و ساماندهی اجاره‌بهای املاک مسکونی را مورد بحث بررسی قرار گرفت که این طرح به کمیسیون قضایی به عنوان کمیسیون فرعی ارجاع داده شده بود.

وی افزود: اعضای کمیسیون پس از انجام بررسی‌های خود کلیات طرح فوق‌الذکر را رد کردند چرا که دستورالعملی که برای کنترل و ساماندهی اجاره بهای مسکن در هیأت دولت تصویب شده مشکل را حل می‌کند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه براین سازوکاری که در این طرح پیش‌بینی شده بود نه تنها به کنترل اجرابهای مسکن کمکی نمی‌‌کرد بلکه به مشکلات در این حوزه دامن می‌زد. 

نقدعلی خاطرنشان کرد: در ادامه این جلسه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به همراه معاونین خود در کمیسیون حاضر شدند و گزارشی را از عملکرد سازمان تعزیرات طی مدتی که رئیس جدید به این سمت منصوب شده به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

وی افزود: در این جلسه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گزارشی از نیازهای این سازمان در حوزه نیروی انسانی و نیاز به ساختمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رئیس سازمان تعزیرات حکومتی همچنین گزارشی از پرنده‌های ارجاع و همچنین مختومه شده در این سازمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس گزارش ارائه شده در مدت ریاست رئیس جدید سازمان تعزیرات حکومتی 504 هزار پرونده به این سازمان ارجاع شده و حدود 400 هزار پرونده نیز در این دوره مختومه شده است.

کلمات کلیدی: مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار